اخبار گاندو > گردشگری ایران > برپایی 55 سفره هفت سین در کردستان

برپایی 55 سفره هفت سین در کردستان

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کردستان گفت: کمیته‌ی خدمات رفاهی و فرهنگی در راستای برگزاری برنامه‌های فرهنگی در ایام نوروز نسبت به برگزاری برنامه‌های متنوعی در سطح استان اقدام می‌کند.

 

به گفته آرمان وطن‌دوست، برنامه‌های فرهنگی کمیته‌ی خدمات رفاهی و فرهنگی شامل، فعال بودن پنج موزه در ایام نوروز، برگزاری 22 برنامه شامل جشن‌ها، جشنواره‌ها و مسابقات فرهنگی، برپایی 55 سفره هفت سین در سطح استان است.

 

وی خاطرنشان کرد: برپایی 15 نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات، ایجاد 25 بازارچه‌ی سنتی و محل عرضه ارزاق عمومی به مسافران و گردشگران، فعال بودن 32 جایگاه توزیع سوخت فعال در شبانه‌روز، راه‌اندازی دو ایستگاه صلواتی و پذیرایی رایگان برای مسافران، راه‌اندازی 42 مکان برای اقامه نماز برای مسافران، فعال بودن شش باب حمام عمومی برای مسافران از اهم فعالیت‌ها و خدمات کمیته‌ی خدمات رفاهی و فرهنگی استان کردستان از دیگر اقدامات این کمیته در ایام نوروز است.

 

منبع: ایسنا

پایان خبر



آیا این صفحه را می پسندید؟ 7 نفر این مطلب را پسندیده اند

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
لطفا فقط در مورد همین مطلب، نظر دهید.
نظر خود را به زبان شیرین پارسی بنویسید تا دیگران را برای استفاده از نظر خود دچار زحمت نکنید.

برای مشاهده جزئیات کامل تورها، روی عناوین تورها کلیک کنید.
تورهای این هفته
    توری برای نمایش وجود ندارد.
تورهای هفته بعد
    توری برای نمایش وجود ندارد.
تورهای سفارشی و اختصاصی
گروه گردشگری گاندو برای دوستانی که خواهان سفرهای خصوصی خانوادگی، دوستانه و ... هستند، تورهای متفاوت و متنوعی را مطابق با میل آن ها برگزار می کند.